Concertgebouw Chamber Orchestra
post-template-default,single,single-post,postid-85452,single-format-standard,select-core-1.6.1,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6,pitch-theme-ver-3.6,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,grid_1300,vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Concertgebouw Chamber Orchestra

Seizoen 2023/2024

Tim Kliphuis Trio en Michael Waterman


Reflections J.S. Bach / T. Kliphuis – Brandenburg IV: Lively (6 min.) (trio+orchestra)
L. van Beethoven – Cavatina, Op. 130 (8 min.) (orchestra)
F. Waller – Honeysuckle Rose (5 min.) (trio)
J. Lewis – Django (4 min.) (trio)
P.I. Tchaikovsky – Mov. 1 – Allegro con Spirito from Souvenir de Florence, arr. Michael Waterman (10 min.) (orchestra)
A. Vivaldi – Reflecting The Seasons by Tim Kliphuis Trio and string orchestra (40 min.)

deelnemende DVA-musici

In samenwerking met Brinks Artists!!